Accresco

Personlig assistans

Accresco Assistans

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats som personlig assistent är ofta i någons privata hem. Vi assisterar någons barn, syskon eller förälder. Vi stöttar individer till en aktiv vardag. Som arbetsgivare/uppdragsgivare har vi regelbunden kontakt med både kunder och personal. Vissa av oss har möjlighet och behov av att träffas oftare än andra och då gör vi det. Vi är alla olika och har olika behov av stöd och samtal och det tar vi hänsyn till. 


Du som personlig assistent...

Vi söker dig som har förmåga att ta ett steg tillbaka när det behövs. Som kan visa hänsyn och respekt även om man inte alltid håller med. Att kunna vara professionell och hitta sin roll i arbetet där man kan känna stolthet och trivsel.

Uppdragsgivare

Vi ordnar din personliga assistans helt efter dina önskemål och behöv. Din integritet är viktig för oss! Vi använder oss inte av färdiga mallar utan anpassar insatserna efter dina behov. Vi kan även hjälpa till med utbildningar eller samtalsstöd om du är egen företagare eller egen arbetsgivare. Du som är beviljad assistans och väljer oss kan få hjälp med följande: 

- arbetsgivaransvaret

- schemahantering

- arbetsplatsträffar

- utbildning

- ansökningar till kommun eller Försäkringskassa


Vårt mål är att din personliga assistans ska fungera just så som du vill ha det!

Copyright