Vi som jobbar

Vi som jobbar i Accresco Assistans

Johanna Andersson

Jag drev min personliga assistans som eget företag i tio år innan jag var en av dem som startade Accresco Assistans. Jag har mer än tio års erfarenhet av att själv använda mig av assistans. Mina huvudområden är att jobba med kundkontakter, föreläsningar och utbildningar.

Du når mig på johanna@accresco.nu eller 0706 87 42 09.

Cecilia AnderssonJag är uppdragsansvarig och arbetar med kundkontakter. Jag är även utbildningsansvarig och ser till att alla inom Accresco hålls uppdaterade om det som händer inom den personliga assistansen. Information och kunskap är viktigt för alla parter som är inblandade i den personliga assistansen och det gäller både den assistansberättigade själv, anhöriga men också såklart de personliga assistenterna.
Jag har varit egen arbetsgivare för mina assistenter i drygt 8 år och lever idag med personlig assistans dygnet runt.
Du når mig på cecilia@accresco.nu eller 0703 14 56 04.

Åsa Andersson

Inom personlig assistans har jag erfarenhet av att vara anhörig till en assistansberättigad. Jag är legitimerad sjuksköterska och arbetat inom skolverksamheten de senaste 18 åren. Jag arbetar även med konsultuppdrag inom handledning av arbetsgrupper. Mina arbetsuppgifter i Accresco är administration och ekonomi. Jag arbetar även med uppdrag inom handledning av arbetsgrupper.

Du når mig på asa@accresco.nu eller 0707 70 53 96.